Skip to main content

PAKKET 4: STYLING AAN HUIS

Let op! Tijdelijk bieden we dit pakket alleen aan als je binnen een straal van 30 km van Enschede woont. 

Heb jij thuis al mooie meubels staan, maar mis je nog een stukje aankleding en sfeer? Wij kunnen je helpen met de finishing touches aan de hand van styling met bijpassende woonaccessoires. Wij komen bij jou thuis langs met verschillende accessoires en stylen de ruimtes af aan de hand van jouw smaak en wensen.
Wat kan je verwachten?

Stap 1: Vul onderstaand styling formulier in

Vul het styling formulier in onder aan deze pagina of stuur een mail naar info@gewooninterieur.nl met in ieder geval onderstaande punten:

• Jouw interieur styling wens
• Foto’s van de desbetreffende ruimte(s)
• Een beschrijving van jouw interieurstijl
• Foto’s van jouw interieurstijl of een link naar jouw Pinterest bord
• Beschrijving van kleuren, materialen en accessoires die je juist wel of niet wil terug zien in jouw interieur
• Overige opmerkingen
• En jouw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en adres)

Zodra je dit hebt gedaan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Samen plannen we dan een datum waarop wij bij jou thuis langskomen met ons busje vol accessoires die speciaal zijn uitgezocht voor jou.

Stap 2: Bereid je voor op onze komst

Nadat we een datum hebben geprikt gaan wij aan de slag met het samenstellen van de leukste interieuraccessoires om jouw huis mee op te fleuren. We nemen allerlei accessoires mee in ons busje, zodat we jou verschillende styling opties kunnen laten zien waaruit je kan kiezen.

Bereid je op de dag dat we langskomen voor op onze komst. Het is voor ons het makkelijkste werken als jouw huis is opgeruimd en alle spullen die je niet meer wil houden aan de kant zijn geschoven. Op deze manier is er voor ons genoeg ruimte om alle woonaccessoires mee naar binnen te brengen.

Stap 3: Styling bij jou in huis

Tijdens het stylen van jouw huis met de interieuraccessoires mag je natuurlijk met ons meekijken en meedenken, maar wil je even weg om boodschappen te doen o.i.d. dan is dat ook goed. Dan is het verrassingseffect alleen nog maar groter! Wij zullen ervoor zorgen dat jouw huis straks meer sfeer heeft en voelt als een thuis!

Stap 4: Beslis welke accessoires je wil houden

Zodra we klaar zijn met het stylen van jouw woonruimte zullen we je even de tijd geven om te wennen aan de gestylede ruimte. Ook zullen we bepaalde styling keuzes aan je uitleggen en onderbouwen. Daarna is het tijd om te beslissen welke woonaccessoires je wil houden en welke niet. Woon je in de buurt van Enschede? Dan heb je geluk. Vind je het lastig om te beslissen welke accessoires je wil houden? Dan mag je de items ook een paar dagen in huis laten staan. Zo kan je wennen aan de items en overleggen met jouw familie of huisgenoten wat jullie mooi vinden. We spreken dan samen een dag af wanneer we weer langskomen om eventuele items weer op te halen.

Alle accessoires die bij jou in huis staan zullen we voorzien van prijskaartjes, zodat je gemakkelijk kan beslissen welke accessoires je wil houden. Zodra je hebt besloten welke items je wil houden zullen we je een factuur sturen. Je betaald alleen voor de items die je besluit te houden!

Maak een styling afspraak aan huis

Vul onderstaand formulier in dan we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, gif, mov, mp4, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Bijvoorbeeld: Etnisch, Scandinavisch, Hotel Chique, modern etc.
  Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, heic, gif, mov, mp4, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
   Upload hier inspiratie plaatjes van jouw woonstijl of sla deze stap over en plaats hierna de link naar jouw Pinterest bord.
   Als je geen foto's hebt geüpload plak hier dan de link naar jouw Pinterest bord met afbeeldingen van jouw interieurstijl.
   Adres(Vereist)